Revalid na růst vlasů: Opravdu pomůže získat krásnou hřívu?

Krásné, dlouhé a pěstěné vlasy nemusí být pouhým snem. Co když se ale každé ráno probouzíte do reality, ve které jsou vaše prameny polámané, zničené a doslova bez života? Řešením mohou být vitamíny na vlasy od Revalid, které je možné doplnit i kvalitní vlasovou kosmetikou od stejné značky!

revalid hair complex recenze produktu

✅ Revalid je značka, kterou má většina z nás spojenou s prvotřídní kvalitou. A aby také ne! Značka byla založena v roce 1992 ve Švýcarsku a mezi její hlavní cíle patří vytvoření integrovaného efektu, který se ukazuje zevnitř ven. Tým Revalid během vývoje svých výrobků spolupracuje například s dermatology, zdravotníky a nezávislými institucemi, díky čemuž uživatelům a uživatelkám nabízí prvotřídní produkty.

Vzhledem k tomu, že růst vlasů nepodporuje jen oblíbený doplněk stravy, ale i profesionální řada vlasové kosmetiky, dnešní Revalid recenze se bude zabývat všemi těmito výrobky.

Nakupujte bezpečně: Revalid nebo jakýkoliv jiný doplněk stravy na vlasy doporučujeme kupovat v ověřených e-shopech. Získáte záruku toho, že se jedná o 100% originální výrobek se zárukou kvality. ✅  Revalid na Benu.cz

Vlasové kapsle Revalid

revalid recenze

Správná péče o vlasy by měla určitě  zahrnovat kvalitní vnitřní výživu, která je jedním z hlavních pilířů růstu silných a krásných vlasů.  Právě proto při potížích s nimi, ale i při podpoře jejich růstu, určitě vyzkoušejte doplněk stravy ✅ Revalid, který obsahuje vše, co je pro tento náročný úkol potřeba.

V každé kapsli najdeme například:

  • Methionin
  • Cystein
  • Kyselinu pantotenovou
  • Železo
  • Zinek
  • PABA

A mnoho dalších ingrediencí, ke kterým patří i výtažek z prosa, výtažek z pšeničných klíčků, pivovarské kvasnice a vitamíny (vitamín D3, vitamín B1, vitamín B6…).

Podrobné složení

Aktivní látky Obsah ve 2 kapslích
Methionin 200 mg
Cystin 100 mg
Kyselina pantothenová 100 mg
Vitamin B1 3 mg
Vitamin B6 16 mg
PABA 40 mg
Výtažek z prosa 100 mg
Výtažek z pšeničných klíčků 100 mg
Výtažek z kvasnic 100 mg
Železo 4 mg
Zinek 4 mg
Měď 1000 mcg
Vitamin D 10 mcg
Biotin 300 mcg

Z toho pak mohou těžit například i nehty, které mohou mít kvůli špatné vnitřní výživě větší sklony k vysušování, poškozování a lámání. Takto tedy zabijete dvě mouchy jednou ranou.

Tip redakce – Revalid Hair Complexrevalid recenze

🌿 Přírodní doplněk stravy

✅ Vyživuje vlasy a nehty zevnitř
✅ Podporuje růst vlasů
✅ Podporuje zdraví vlasů

 

 

 

Revalid vlasová kosmetika

Stranou by určitě neměla zůstat ani kvalitní ✅ Revalid kosmetika, kterou by měli vyzkoušet především lidé, kteří mají potíže s vypadáváním a pomalým růstem vlasů. Velký ohlas má u uživatelů a uživatelek například Stimulating Shampoo, který by se měl kombinovat ještě s regrowth sérem.

Stimulující šampon Revalid obsahuje látku zvanou Redensyl, která se běžně používá na podporu růstu vlasů. Také je v něm ale například pelyňkový extrakt nebo panthenol. A stejně kvalitní ingredience obsahuje i vlasové sérum.

revalid kosmetika

Pro oslabené vlasy zase přichází v úvahu vlasová řada, která zahrnuje revitalizační šampon a kondicionér, vlasovou masku a vlasové tonikum. Případně můžete mrknout i na ✅ Revalid kosmetiku pro muže. Zvlášť, pokud máte v okolí takového, kterého v poslední době vlasy vyloženě zlobí. (V určitém bodě mohou mužům začít vlasy ve větší míře vypadávat, což má pak negativní dopad na jejich sebehodnocení.)

Zkušenosti z internetu

revalid diskuze
Zbozi.cz
revalid kapsle diskuze
Zdroj: Heureka.cz
revalid ohlasy zákazníků
Zdroj: Notino.cz

Můžeme Revalid doporučit?

Rozhodně ano, protože se jedná o stálici mezi značkami na podporu růstu vlasů. Vzhledem k bohatému složení a všestranné péči pro různé druhy vlasů, včetně těch, které trpí lupy, si dovede z nabídky ✅ Revalid vybrat to, co mu nejvíc vyhovuje, každý.

 

 

Také máte s výrobky od Revalid pozitivní zkušenost?

Napsat komentář