ReviHair od Dr. Max: Vyplatí se ho vyzkoušet na podporu krásy vlasů?

S doplňky stravy na vlasy se v poslední době roztrhl doslova pytel. To znamená, že si z toho existujícího množství musíme před dokončením nákupu velmi pečlivě vybírat. Zatímco některé mohou obsahovat látky proti vypadávání vlasů, další nejsou příliš kvalitní a péče o vlasy se bez nich hravě obejde. Dnes se podíváme, jak si stojí doplněk stravy ReviHair od privátní značky lékárny Dr. Max.

Trápí vás vypadávání vlasů, jejich lámání nebo matný povrch, kvůli kterému nevypadají dostatečně upraveně a svěže? Nebo hledáte způsoby, jak podpořit růst vlasů, aby konečně dosáhly vysněné maximální délky, ze které se dají udělat krásné slavnostní účesy? Pak v tom rozhodně nejste samy!

Problém je v tom, že v nepřehledné džungli doplňků stravy s obsahem vitamínů, bylinek a dalších látek, se nedá moc vyznat. A tak se může poměrně lehko stát, že hlavním kritériem výběru se stane cena místo počtu kapslí, nebo složení.

Máte se nechat zlákat hlavičkou známého řetězce lékáren Dr. Max a zkusit doplněk stravy ReviHair?

O ReviHair od Dr. Max

Dr.Max logo

Lékárna Dr. Max má své privátní značky doplňků stravy, léků, kosmetiky a nejrůznějších pomůcek, které jsou mnohdy levnější, než u konkurence. Díky tomu mohou lidé ušetřit, aniž by za své peníze při nákupech obdrželi zboží nižší kvality. Z tohoto úhlu pohledu se tedy jedná o velmi chytrý tah.

Na druhou stranu, pokud zabrousíme právě do kategorie doplňků stravy, a speciálně těch, které mají podpořit pěstěný vzhled a krásu, složení nemusí dostačovat tomu, co nabízí konkurence. Opravdu je tedy možné, že zbytečně vyhodíte peníze z okna a užívání kapslí nebude mít maximální efekt.

Konkrétně Skinexpert by Dr. Max ReviHair je doplněk stravy, který obsahuje kombinaci aminokyselin, vitamínů, minerálů a přesličky rolní, která se tradičně přidává i do konkurenčních výrobků ze stejné kategorie.

Jaké má složení?

ReviHair složení

Pro někoho možná poněkud překvapivě nemá ReviHair na první pohled vůbec špatné složení.

V každé tobolce objevíme:

  • L-cystein, L-methionin a L-tyrosin
  • Přesličku rolní
  • Vitamín D
  • Vitamín A
  • Vitamín E
  • Zinek
  • Měď

A mnoho dalších látek, včetně vitamínu B2, biotinu či zinku. Tato kombinaci by měla být vhodná například pro jedince, kteří mají potíže s horší kvalitou vlasů (což se děje třeba během menopauzy), s vypadáváním a lámáním vlasů a s horší kvalitou nehtů a pokožky.

Zároveň je ale v popisku uvedeno, že by lidé neměli během užívání zapomínat ani na používání kvalitní vlasové kosmetiky, která je pro jejich vzhled také velmi důležitá.

Kolik stojí a jak se užívá?

ReviHair se dá sehnat v různých velikostech balení. Například to, které obsahuje 30 kapslí, vychází na částku kolem 269,-. V průběhu dne je potřeba užít dvě kapsle, což znamená, že vám vydrží na jeden měsíc. Balení s obsahem 120 kapslí pak seženete kolem 519,- a způsob užívání zůstává stejný.

Když vezmeme v úvahu poměr ceny a výkonu, tento doplněk stravy se nám jeví být vhodnou alternativou pro lidi, kteří mají hlouběji do kapsy, ale nechtějí si kupovat produkt, který obsahuje třeba jen jednu, dvě nebo maximálně tři účinné látky. (A že na trhu lze taky na takové narazit.)

Samozřejmě, kdo si může dovolit investovat do sebe trochu více prostředků, tomu poradíme vyzkoušet doplněk na vlasy ještě třeba s kopřivou, astaxanthinem a pivovarskými kvasnicemi, protože i tyto látky jsou pro ně, pokožku a nehty dobré.

Jaké jsou zkušenosti?

O doplňku ReviHair od Dr. Max již hovoří někteří lidé v diskuzích a v recenzích lékárny. Přímo tam se dočteme, že se jim zdá být tento výrobek kvalitní a za dobrou cenu. Někteří lidé také uvádějí, že už ho berou několik let a mohou ho doporučit vyzkoušet i ostatním. Pozitivní zkušenosti s nimi mají i ženy na dalších diskuzích. Uvádí, že prvních změn si začaly všímat zhruba po třech týdnech a kapsle užívají dál.

ReviHair zkušenosti

ReviHair diskuze

Také máte s ReviHair od Dr. Max dobrou zkušenost? Dejte vědět do komentářů!

Napsat komentář